Beosztástervezés

Innen: apu

Ez a lap a beosztás tervezéséhez használt állandó szempontokat írja le. Az eseti, egy alkalomra vagy rövidebb időszakra vonatkozók a távollétek lapon találhatók.

Miután a lap M határozott nemtetszését váltotta ki,[1] ami tettekben (a lap módosításában) is megnyilvánult, a lapot csak adminok szerkeszthetik.

Tartalomjegyzék

I

Szerdán és szombaton este csak kivételesen vállal.

M

1. § hétköznap legkorábban reggel 8, legkésőbb este 6[2][3]
2. § szombaton legkorábban 9
3. § vasárnap és egyházi ünnepen a déli prédikáció fontosabb, mint az ápolás
4. § hetenként legfeljebb kétszer, legalább 2 nap különbséggel[2]
5. § a fenti szabályokat M bármikor felrúghatja „ahogy ő érzi” alapon. Más nem, mert az lelki erőszak, és az illető pokolra jut.

A szabályok M email-jeiből valók.

M és I

M és I nem válthatja egymást (sem reggel, sem délután).

Tanítási időben P váltja reggel I-t, így M reggeli kezdésének nincs akadálya.

Jegyzetek

M képtelen felfogni, hogy apu ápolása apuról szól, és nem róla. És azt sem, hogy apu ápolása L, M és P dolga, A és K „csak” önkéntes besegítők.

  1. „…amit távollét címen rólam a honlapodon írsz (és szorgosan növeled az elfogadhatatlan szöveget), az a Te értetlenséged bizonyítéka. Engem viszont rossz hírbe hoz, rágalmaz. És kitiltottál a szerkesztésből. Ez durva agresszió!” – írja ő 2019. július 31-én 827-kor a közös listára. Bár a honlap nem az övé, mégis jogot formál rá, hogy a saját elképzelései szerint alakítsa, és aki ezt akadályozza, az agresszor.
  2. ^ 2,0 2,1 „Részemről a reggel 8-ig érkezéses napok jók este 6-ig, heti kettő. Azaz hétfő vagy kedd közül egyik, ill. csütörtök, szombat.” Email a közös listára, 2019.05.09. 19:00.
  3. „Nem vállalok éjszakát. A napi 8-6-ig a határom. Számtalanszor jeleztem már.” Email a közös listára 2019.07.08. 8:10