Parlamenti választás 2022/Bellányi Balázs

Innen: Politika
A lap korábbi változatát látod, amilyen Laci (vitalap | szerkesztései) 2021. augusztus 21., 18:16-kor történt szerkesztése után volt.

Bellányi Balázs vagyok az Új Világ Néppárt jelöltje, jogász, tősgyökeres szegedi.

Kérem, szavazzon rám, hogy ne csak előválasztást nyerjünk, hanem igazit is, váltsuk le a politikai elitet, és vigyük végig a rendszerváltást!

Célom, hogy olyan demokratikus berendezkedést hozzunk létre Magyarországon, ahol a parlamenti képviselő valóban a választói érdekét tudja képviselni és nem csak egy háttéralkuk, pártvezérek, gazdasági lobbisták által irányított báb!

Az Új Világ Néppártnak 2021 tavasza óta vagyok tagja, részt vettem a digitalizációval foglalkozó munkacsoport megszervezésében és a párt digitális stratégiájának a megalkotásában.

Az Új Világ Néppártban egymás véleményét tiszteletben tartva, valóban fontos kérdésekről folytatunk érdemi vitákat. Célunk nem csak a kormányváltás, hanem a politikai kultúra és a közélet megújítása is!

Hiszek a demokráciában, így elfogadtam a párt többségének a döntését, miszerint: ne kockáztassuk az összefogás sikerét, és csatlakozzunk az előválasztáshoz; de nem szavaztam meg. Számomra ugyanis sokkal fontosabb az a hosszú távú cél, hogy megerősítsük az egyéni képviselők szerepét, és csökkentsük a hatalomkoncentrációt.