Parlamenti választás 2022/Frey Benjámin

Innen: Politika
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
A nyomtatható változat már nem támogatott, és hibásan jelenhet meg. Kérjük, frissítsd a böngésződ könyvjelzőit, és használd a böngésző alapértelmezett nyomtatás funkcióját.
Frey Benjámin

Baranya megyében, Mohácson születtem. Többnyire itt és a környék városaiban, falvaiban töltöttem a gyerekkorom. Később a felsőoktatási képzésért Pécsre költöztem. A Pécsi Tudományegyetemen biológusként diplomáztam, majd a fővárosban olyan állást vállaltam, ahol a kutatói és egészségügyi szektoron belül, szolgáltatói oldalon dolgozhatok. 2020-ban méhész képzést végeztem, szabadidőmben méhészkedek.

Családommal, négylábú társainkkal és méheinkkel jelenleg Mohácson élünk.

A Momentumhoz 2017-ben csatlakoztam, 2021 februárjában pedig a párt felkérésére elvállaltam a Baranya megyei 3. sz. OEVK-ban az előválasztási jelöltséget.

A jelöltség egyszerre jelenti a közösség képviseletét és bizalmát. A képviselet számomra mindenekelőtt alázatos munka, amit a közösség érdekében végzünk. Ez a munka bizalom nélkül elképzelhetetlen. Az egyik legfontosabb feladatnak tartom, hogy visszaépítsük a bizalmat a legkisebb vidéki szomszédközösségektől kezdődően egészen a régiós és országos képviseletig.

Forrás