Parlamenti választás 2022/Száraz Zoltán

Innen: Politika
A lap korábbi változatát látod, amilyen Laci (vitalap | szerkesztései) 2021. május 26., 19:21-kor történt szerkesztése után volt. (Laci átnevezte a(z) Parlamenti választás 2018/Száraz Zoltán lapot a következő névre: Parlamenti választás 2022/Száraz Zoltán)
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Száraz Zoltán

A Völgység fővárosában, Bonyhádon születtem és nőttem fel.

17 éve vállalkozóként tevékenykedem. Kezdetben élelmiszer-kiskereskedelemmel foglalkoztam Tolna megyében. Jelenleg a fővárosban és négy dunántúli megyeszékhelyen vannak sikeres vállalkozásaim.

A természet közelségének szeretete mindig meghatározó volt az életem során, éppen ezért 2005 óta tagja, 2015 óta pedig az elnöke vagyok a Völgységi Természetbarát és Vadász Egyesület bonyhádi szervezetének. Az egyesület élen jár a megyei vadgazdálkodás feladatainak ellátásában.

Konzervatív, munkásosztálybeli keresztény családban nevelkedtem. Húszas éveim elején kezdett érdekelni a politika, ebből eredően politológia szakon szereztem diplomát a Pécsi Tudományegyetemen.

Politikailag centrista felfogásúnak tartom magam, ebből fakadóan a Momentum Mozgalommal már a kezdetektől szimpatizáltam. Aktivistaként részt vettem a NOlimpia kampányban, ezt követően pedig csatlakoztam a párthoz. 2020 októberétől a Momentum Tolna megyei koordinátora vagyok.

Forrás