„Parlamenti választás 2022/Vidákovics László” változatai közötti eltérés

Innen: Politika
(Új oldal, tartalma: „Vidákovics László vagyok, nyugdíjas okleveles gépészmérnök, több, a Szellemi Tulajdonok Nemzeti Hivatalánál (SzTNH) bejegyzett szabadalom és Nemzetközi olt…”)
 
3. sor: 3. sor:
 
1951 óta élek a XX. kerületben. Az egész életem ideköt, ezért szeretnék minél többet tenni, segíteni a szebb sorsra érdemes Dél-Pest lakóiért.
 
1951 óta élek a XX. kerületben. Az egész életem ideköt, ezért szeretnék minél többet tenni, segíteni a szebb sorsra érdemes Dél-Pest lakóiért.
   
A rendszerváltás óta a közterületi média, produkciós reklámiparban dolgozom, 1990. óta és jelenleg is saját cégem napi szinten irányítom. Neon és LED világító, nem világító reklámberendezéseket tervezek és gyártunk, telepítünk az egész ország területén, sőt, európai országokba is szállítottunk, telepítettünk arculati reklámokat. Három gyermek édesapja és nagyapa is vagyok. Családom támogató háttere sokat jelent a hétköznapok küzdelmeiben. Több, mint 30 évet töltöttem karatéval, emellett a 905 éves MÁLTAI Lovagrend és a Magyar Szabadtűzi Lovagrend Lovagja, kancellárja, Főkincstárnoka vagyok. Egész felnőtt életemben segítője, támogatója vagyok a rászorulóknak. Az utóbbi 8 -10 évben számos dologgal nem értek egyet a napi politikában zajló folyamatokkal, kormánypropagandával. Korábban soha nem voltam tagja semmilyen pártnak, de 2019-ben a Jobbik Magyarországért Mozgalom tagja lettem, hogy magam is hozzájáruljak Pesterzsébet szebbé, élhetőbbé tételéhez. A kerületünkben a 2019-as Önkormányzati választáson Jobbiknak az eddig legmagasabb, 8,5 % feletti szavazatot szereztem. 2020. februárjában az alapszervezet elnöke, jelenleg független országgyűlési képviselő a nagyobb kihívásai miatt elhagyott bennünket, így megszűnt a kapcsolatom a Jobbikkal is. Természetesen a két évi munkát a lakosság szolgálatában nem szándékozom feladni. 2020 év elején bejegyeztettünk egy Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezetet „OLD Masters” néven az elsősorban kerületi nyugdíjasok házkörüli munkáját és kisebb nagyobb műszaki problémáinak megoldására.
+
A rendszerváltás óta a közterületi média, produkciós reklámiparban dolgozom, 1990 óta és jelenleg is saját cégem napi szinten irányítom. Neon és LED világító, nem világító reklámberendezéseket tervezek és gyártunk, telepítünk az egész ország területén, sőt, európai országokba is szállítottunk, telepítettünk arculati reklámokat. Három gyermek édesapja és nagyapa is vagyok. Családom támogató háttere sokat jelent a hétköznapok küzdelmeiben. Több, mint 30 évet töltöttem karatéval, emellett a 905 éves MÁLTAI Lovagrend és a Magyar Szabadtűzi Lovagrend Lovagja, kancellárja, Főkincstárnoka vagyok. Egész felnőtt életemben segítője, támogatója vagyok a rászorulóknak. Az utóbbi 8 -10 évben számos dologgal nem értek egyet a napi politikában zajló folyamatokkal, kormánypropagandával. Korábban soha nem voltam tagja semmilyen pártnak, de 2019-ben a Jobbik Magyarországért Mozgalom tagja lettem, hogy magam is hozzájáruljak Pesterzsébet szebbé, élhetőbbé tételéhez. A kerületünkben a 2019-as Önkormányzati választáson Jobbiknak az eddig legmagasabb, 8,5 % feletti szavazatot szereztem. 2020. februárjában az alapszervezet elnöke, jelenleg független országgyűlési képviselő a nagyobb kihívásai miatt elhagyott bennünket, így megszűnt a kapcsolatom a Jobbikkal is. Természetesen a két évi munkát a lakosság szolgálatában nem szándékozom feladni. 2020 év elején bejegyeztettünk egy Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezetet „OLD Masters” néven az elsősorban kerületi nyugdíjasok házkörüli munkáját és kisebb nagyobb műszaki problémáinak megoldására.
   
 
2020. októberében tagfelvételi kérelem az Új Világ Néppárt elnöksége elfogadta és azóta elkezdtem az építkezést a 16-as számú választókörzetben.
 
2020. októberében tagfelvételi kérelem az Új Világ Néppárt elnöksége elfogadta és azóta elkezdtem az építkezést a 16-as számú választókörzetben.

A lap 2021. június 5., 02:03-kori változata

Vidákovics László vagyok, nyugdíjas okleveles gépészmérnök, több, a Szellemi Tulajdonok Nemzeti Hivatalánál (SzTNH) bejegyzett szabadalom és Nemzetközi oltalom alatt álló mintaoltalom szerzője és jogtulajdonosa.

1951 óta élek a XX. kerületben. Az egész életem ideköt, ezért szeretnék minél többet tenni, segíteni a szebb sorsra érdemes Dél-Pest lakóiért.

A rendszerváltás óta a közterületi média, produkciós reklámiparban dolgozom, 1990 óta és jelenleg is saját cégem napi szinten irányítom. Neon és LED világító, nem világító reklámberendezéseket tervezek és gyártunk, telepítünk az egész ország területén, sőt, európai országokba is szállítottunk, telepítettünk arculati reklámokat. Három gyermek édesapja és nagyapa is vagyok. Családom támogató háttere sokat jelent a hétköznapok küzdelmeiben. Több, mint 30 évet töltöttem karatéval, emellett a 905 éves MÁLTAI Lovagrend és a Magyar Szabadtűzi Lovagrend Lovagja, kancellárja, Főkincstárnoka vagyok. Egész felnőtt életemben segítője, támogatója vagyok a rászorulóknak. Az utóbbi 8 -10 évben számos dologgal nem értek egyet a napi politikában zajló folyamatokkal, kormánypropagandával. Korábban soha nem voltam tagja semmilyen pártnak, de 2019-ben a Jobbik Magyarországért Mozgalom tagja lettem, hogy magam is hozzájáruljak Pesterzsébet szebbé, élhetőbbé tételéhez. A kerületünkben a 2019-as Önkormányzati választáson Jobbiknak az eddig legmagasabb, 8,5 % feletti szavazatot szereztem. 2020. februárjában az alapszervezet elnöke, jelenleg független országgyűlési képviselő a nagyobb kihívásai miatt elhagyott bennünket, így megszűnt a kapcsolatom a Jobbikkal is. Természetesen a két évi munkát a lakosság szolgálatában nem szándékozom feladni. 2020 év elején bejegyeztettünk egy Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezetet „OLD Masters” néven az elsősorban kerületi nyugdíjasok házkörüli munkáját és kisebb nagyobb műszaki problémáinak megoldására.

2020. októberében tagfelvételi kérelem az Új Világ Néppárt elnöksége elfogadta és azóta elkezdtem az építkezést a 16-as számú választókörzetben.

Forrás