Vita:Facebook

Innen: Politika
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
A nyomtatható változat már nem támogatott, és hibásan jelenhet meg. Kérjük, frissítsd a böngésződ könyvjelzőit, és használd a böngésző alapértelmezett nyomtatás funkcióját.

Facebook-oldalak:

Saját Facebook csoportok (a dőlt betűsekbe csak admin hozzájárulásával lehet megosztani, a vastagnál tudom, hogy lehet):

Szabad oldalak:

Baróti Zsazsa kérte, szóljak, ha normális Facebook-csoportot találok.

Palmai Marcsi esetleg jön aláírást gyűjteni a stadionok ellen.

Megosztás:

Függőben

  • kaptam egy értesítést, hogy írhatok a DK-Magyarország csoportba. Tag nem lettem.

Jelölt

Vitacsoportok:

(Már) nem vagyok tag

  • 281 Közösség Dél-Budáért 2021. április 10. Érik, hogy kilépjek a csoportból. A bejegyzéseimet véletlenszerűen engedik be vagy nem, most épp 5 napja várakoztatnak az utolsóval. Végül az összeset elutasították. Erre kiléptem a csoportból 2022. június 20-án.
Megint elmondom, mert nagyon reklámozza magát a csoport. Amikor tagja voltam, ez volt a csoport szabályzatában:

"Kérlek benneteket, hogy kerüljük a pejoratív és agresszív kifejezéseket „a csoportunk a Fidesz látókörébe került, árgus szemekkel figyelik és jelentenek minden olyan tartalmat, ami a Facebook alapelveivel nem egyezik.”

Szóvá tettem, hogy talán nem a fideszhez kéne igazodnia egy ellenzéki csoportnak. Erre megharagudtak az adminok, és egy kuruzslóval folytatott vita ürügyén 3 napra letiltottak. Erre kiléptem a csoportból.

Más csoportok

Megszűnt

Nem nagyon olvastam

Konfliktusok

  • Ferenc Kalmár: minősítgetés. Gyártja és megosztja a saját véleményét forrás nélkül.
  • Gabriella Üveges nem hajlandó tüntetni. Azért okoskodik itt az érvénytelen alaptörvénnyel, hogy más se tüntessen. Fideszes troll.

A Számok - a baloldali álhírek ellenszere Facebook-csoportban írtam egy hozzászólást a fideszes víruskezelésről 2020. november 10-én. Pár percen belül letörölték, és elvették a hozzászólási jogomat az egyébként publikusan írható csoportban.

Ismerősök

Vírustagadók