Nyomkövető kategóriák

Ez az oldal azokat a nyomkövető kategóriákat tartalmazza, amelyet a MediaWiki szoftver magától feltölt. Ezen neveket a megfelelő rendszer üzenet módosításával lehet megváltoztatni a MediaWiki névtérben.

Nyomkövető kategória Üzenetnév Kategóriába kerülés feltétele
Indexelt lapok(üres)index-categoryA lapot akkor is indexelik a keresőrobotok, ha egyébként nem tennék, mert tartalmazza az __INDEX__ varázsszót, és egy olyan névtérben található, ahol ez engedélyezett.
Nem indexelt lapok(üres)noindex-categoryA lapot nem indexelik a keresőrobotok, mert tartalmazza a __NOINDEX__ varázsszót, és egy olyan névtérben található, ahol ez engedélyezett.
Dupla paramétermegadást tartalmazó lapok(üres)duplicate-args-categoryAz oldal olyan sablon hívásokat tartalmaz, amely ugyanazt a paramétert használja, például {{foo|bar=1|bar=2}} or {{foo|bar|1=baz}}.
Túl sok költséges elemzőfüggvény-hívást tartalmazó lapok(üres)expensive-parserfunction-categoryA lap túl sok költséges elemzőfüggvényt használ (mint az #ifexist). Lásd még a Manual:$wgExpensiveParserFunctionLimit lapot.
Elhagyott sablonparaméterekkel rendelkező lapok(üres)post-expand-template-argument-categoryA lap nagyobb a $wgMaxArticleSize változóban megadott értéknél egy sablonparaméter kibontása után (valami hármas kapcsos zárójelek között, mint pl. {{{1}}}).
Lapok, melyeken a beillesztett sablon mérete meghaladja a megengedett méretet(üres)post-expand-template-inclusion-categoryA lap mérete nagyobb a $wgMaxArticleSize változóban tárolt értéknél a sablonok kibontása után, így néhány sablon nem került kibontásra.
Rejtett kategóriák(üres)hidden-category-categoryA kategória __HIDDENCAT__ kódot tartalmat, ezért alapértelmezésben a kategória nem jelenik meg a lapokon.
Hibás fájlhivatkozásokat tartalmazó lapok(3 L)broken-file-categoryA lap törött fájllinket tartalmaz (egy fájlt beillesztő link, ami nem létező fájlra mutat).
Túl sok csomópontot tartalmazó lapok(üres)node-count-exceeded-categoryA lap túllépi a maximális csomópontszámot.
Lapok, melyeken a sablonok kibontása meghaladja a megengedett szintet(üres)expansion-depth-exceeded-categoryAz oldal meghaladja a maximális expanziós mélységet.
Lapok figyelmen kívül hagyott megjelenítendő lapcímmel(üres)restricted-displaytitle-ignoredA lapon figyelmen kívül hagyott {{DISPLAYTITLE}} van, mivel a megadott cím nem egyezik a lap tényleges címével.
Érvénytelen önzáró HTML-címkéket használó lapok(üres)deprecated-self-close-categoryA lap érvénytelen önzáró HTML-címkéket használ (pl. <b/> vagy <span/>). Ezeknek a működése hamarosan meg fog változni a HTML5 szabvánnyal összhangban lévőre, ezért a wikiszövegben való használatuk elavult.
Lapok végtelen sablonciklusokkal(üres)template-loop-categoryA lap végtelen sablonciklust tartalmaz, vagyis egy sablon önmagát hívja meg rekurzívan.
Lapok forráshivatkozás-hibákkal(üres)cite-tracking-category-cite-errorAz ebben a kategóriában található lapokon hibásan használt forráshivatkozás-elemek találhatók.
Pages with score rendering errors(üres)score-error-categoryThere was an error while rendering the score.
Parancsfájlhibát okozó lapok(1 L)scribunto-common-error-categoryHiba lépett fel a lapon található modulok feldolgozása közben.
Hibát okozó Scribunto-modulok(üres)scribunto-module-with-errors-categoryA modul hibát tartalmaz.
Lapok kódkiemelési hibákkal(üres)syntaxhighlight-error-categoryHiba történt a lapon található kód kiemelése közben.