Orbán Viktor/Történetek

Innen: Politika
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Forrás: Facebook/Kiss Lajos

Az alábbi történetek nem megbízható forrásból származnak.

Juszt László kérdései

25. hete írom le azokat a valós kérdéseket, amelyeknek pénteken reggel kellene elhangozniuk az alányalós megjegyzések helyett, egy valódi interjúban.

Ha Soros György és Gyurcsány Ferenc irányítja a fél világot, ha az ellenzéki EP-képviselők mozgatják Brüsszelt, ha Öntől független külpolitikai tényezők befolyásolják a kenyér árát, ha Brüsszel pénze nélkül még a pedagógusok béremelését sem tudja előteremteni, akkor miért nem mond le, hiszen tehetetlen és inkompetens Ön és a kormánya? Megdicsérte már a vejét, aki azt nyilatkozta, hogy azt a 36 nagyértékű, luxusingatlant, amelyekhez – valamilyen formában – köze van, csak azért „vállalta fel”, hogy megőrizze a jövőnek?

30 milliárd forintos vissza nem térítendő állami támogatás, bő 133 milliárdnyi kormányzati tőkeinjekció, majd′ 29 milliárd forint MFB-kölcsön és 151 milliárdnyi „baráti” hitel. Gondolja, hogy ehhez az irdatlan pénzhez akkor is hozzájutott volna a lánya és a veje, ha Ön nem miniszterelnök? Nem érzi, hogy sokkal férfiasabb lenne – a folyamatos hazudozás helyett – kiállni és azt mondani: igen, mindaz a vagyon, ami Mészáros nevén lett felhalmozva, az enyém?

134 úgynevezett magántőkealapba bujtatták el a NER milliárdosai a mindannyiunktól „elszerzett” vagyont. Most meg azon vannak megsértődve – az Ön vejét is beleértve –, hogy a nevük nyilvánosságra került. És én nem értem, mert ha ezek olyan vagyonok, amikért tisztességesen megdolgoztak, akkor nincsen mit rejtegetni. Ha meg nem, akkor igenis mindenkinek tudni kell róla, hogy kik miatt él a totális szegénységben?

Leállítja nagyolvasztóját a Dunaferr új, indiai tulajdonosa. Döntését azzal indokolta, hogy a jelenlegi világpiaci árak mellett nem nyereséges a gyártás. Csakhogy néhány hete – az eladás előtt – az Ön minisztere a vevővel áttekintették a Dunaferr helyzetét, megállapították, hogy a cég stabil. Ehhez képest 1.000 dunaújvárosi család élete dőlt most be egy perc alatt. Még hány ilyen „felelős” döntésükről nem tudunk?

A még szinte be sem indult akkumulátor gyárakból dőlnek az információk a szabálytalanságokról, a mérgezésekről. Ugyanakkor senki nem látott egyetlen környezeti hatástanulmányt sem arról, hogy mi lesz például az ország vizével? Mit fogunk inni nem tíz, vagy húsz év múlva, hanem jövőre?

Idézem az Ön „betonba öntött” Alaptörvényét: „Felelősséget viselünk utódainkért, ezért anyagi, szellemi és természeti erőforrásaink gondos használatával védelmezzük az utánunk jövő nemzedékek életfeltételeit.” Hogy jön ez össze az előbb említett vízkincs kiárusításával?

Szintén az Alaptörvényükben fogalmazták meg, hogy az egykori állampárt felelős: „…az 1956. október 23-án kirobbant forradalom és szabadságharc szovjet megszállókkal együttműködésben történt vérbe fojtásáért, az azt követő rémuralomért és megtorlásáért, kétszázezer magyar ember hazájából való kényszerű elmeneküléséért;” És most? 600.000 ember kényszerűen menekült el, hogy a családja megélhetését biztosítsa. Ön pedig szimbiózisban él az egykori 1956-os forradalmat vérbefojtó KGB mai vezetőivel. Ebben sem lát semmi ellentmondást?


74 milliárd forint ragadt az orosz kémbankban. Ezenkívül az a hír járja, hogy nem került vissza magyar tulajdonba a Lánc-híd melletti palota sem, amelyet ingyen adott át a frissen alapított banknak. Hogyan és mikor szándékozik ezeket visszaszerezni?[1]

Nick Pál története

Az alábbi tények mindenkinek segíthetnek a valóság felismerésében:[2]

Pozsgay Imre 1957-1971 között volt Bács-Kiskun megyében, Horváth István 1958-1970 között. Ők ketten az 1956 utáni együtt töltött kecskeméti időszak óta szoros barátságban voltak egymással.

Stumpf István 1983 augusztusában feleségül vette Horváth István lányát. A házasságot az akkori V. kerületi "Ságvári Endre házasságkötő teremben" kötötték meg.

Stumpf István annak a Gellért-hegyi, Ménesi-úti luxus-jogászkollégiumnak a nevelőtanára volt, amelyben Orbán Viktor a szárnyait bontogatta. Ott ismerkedtek össze, és Stumpf ott szemelte ki magának Orbánt konspiratív terveik számára.

Pozsgay Imre a pártmegbízatásként végzett összekötői feladatot az 1956-ot feltáró történészbizottsággal a saját hatalomátmentő céljára sajátította ki, és mindenki mást beelőzve mondta be a rádióba, hogy „1956 népfelkelés volt”. Miközben ő maga részese volt 1956-nak, csak éppen nem a felkelők oldalán! Tudta ő jól azelőtt is, hogy mi volt 1956, nem volt neki ahhoz szüksége a történészbizottságra! Kádár János az 1956-os „érdemei” miatt kinevezte Pozsgay Imrét 1957 tavaszán Kecskemétre az ott akkor létrehozott Marxista-Leninista Esti Egyetem igazgatójává. Később Pozsgay egészen a megyei pártvezetésig jutott. Ott barátkoztak össze Horváth Istvánnal. Kecskemétről Pozsgay a Társadalmi Szemle c. ideológiai pártfolyóirat szerkesztőségébe került, amelynek Benke Valéria volt a főszerkesztője. Az a Benke Valéria, aki a felkelőktől védte a rádiót 1956-ban. A két 56-os Kádár-párti kommunista jól megfért egymás mellett. Pozsgay a magyar kommunisták egyik ideológiai irányítójává vált.

Az 1989-es Nagy Imre-temetés szervezése során az eredeti elképzelésektől majdnem az utolsó pillanatban eltértek, és egy üres koporsót is elhelyeztek. Ez volt az a koporsó, amelyik Orbán Viktor számára a színre lépést és az imázsteremtést biztosította. Orbán Viktor beszédét mindmáig csak azok tartják bátor beszédnek, akik nincsenek tisztában azzal, hogy akkor Orbán Viktor már informális bizalmas kapcsolatban állt a hatalomátmentésen ügyködő Pozsgay-Horváth-Stumpf családi triumvirátussal, Stumpf Istvánon keresztül, és így ő pontosan tudta, hogy mi hangozhat el azon a beszéden. Minden jel szerint Pozsgay előre ismerte a beszéd tartalmát, és Orbán egyeztette vele.

Így lett a családi-baráti szálakon keresztül mindjárt két „hőse” az országnak egy alomból: Pozsgay Imre, aki 1956-ot népfelkeléssé minősítette a rádióban. és Orbán Viktor, aki „bátran” felemelte a szavát az oroszok távozásáért Nagy Imre temetésén. Ideje, hogy végre mindenki felismerje e két színpadi show mögött a mesterséges politikai imázsépítés technikáját.

Orbán Viktor a magyar ifjúság képviseletében részt vehetett az Ellenzéki Kerekasztal tárgyalásain, annak ellenére, hogy éppen hogy csak megszáradt a tinta a Fidesz alapító nyilatkozatán. Ezzel szemben a KISZ vezetése nem képviseltethette magát. Az MSZMP-t és a KISZ-t egyaránt Pozsgay Imre képviselte. Pozsgaynak és Horváthnak nem sikerült az SZDSZ belső köreibe férkőznie, ezért szükségük volt Orbánra, hogy az SZDSZ „ifjúsági társszervezetének” vezetője képében az SZDSZ legfelső vezetésének közelébe férkőzhessen, és onnan szállíthassa az információkat Stumpfon keresztül közvetlenül Horváthnak és Pozsgaynak.

Bizonyíték: Orbán Viktor az 1998-ban alakult kormányában Stumpf Istvánt (a volt III/III belügyminiszter vejét!!!) kancelláriaminiszterévé tette meg. 2005-ben pedig azért esett a választása éppen Pozsgay Imrére a Nemzeti Konzultáció lebonyolításához, mert Pozsgaynak az egykori Horváth belügyminiszter barátsága révén amúgy is hasznos információi voltak a nemzet „személyi állományáról”. Így a feladat nem volt igazából új, és a régi információkat gyakorlatilag csak fel kellett frissíteni és kiegészíteni. Mindenesetre ehhez a feladathoz is egy hű bizalmasra volt szüksége Orbánnak. Pozsgay Imre feltűnő módon sem a rendszerváltás előtt, sem utána, sohasem bírálta Orbán Viktort. Arról viszont egy interjúban nyilatkozott, hogy Orbán Viktor beszédét a Nagy Imre temetésen kiemelkedő színvonalúnak minősítette. (nem csoda, hiszen ő maga volt a beszéd lektora...:-)))

A fentiek világos magyarázatot szolgáltatnak arra a sokak által máig nem értett fordulatra, hogy miért szakított Orbán a „liberalizmus” eszméivel, és hogyan vált „jobboldali” populistává. Ugyanis Orbán sohasem volt liberális, csupán a megbízatása kezdetben arra szólt, hogy az SZDSZ közelébe kerüljön, ahhoz pedig erre volt szükség. Pozsgay már a 80-as években is utálta az SZDSZ-t, éppen ezért támogatta már a Kádár-időkben is az MDF kibontakozását, ahová éppúgy beépítette a saját kádereit, ahogy a Fidesz-be Orbánt. Bíró Zoltán, az MDF első elnöke, Pozsgay közeli bizalmasa, minisztériumi beosztottja volt. Antall József pedig, akit Pozsgay ajánlatára éppen Bíró Zoltán vitt be az MDF-be, nem volt más, mint Horti József ifjúkori barátja a Toldy gimnáziumból, Horti József lányát pedig Pozsgay Imre fia vette el feleségül, és az ő esküvőjük is ugyanabban a "Ságvári Endre házasságkötő teremben" volt, mint a Horváth-Stumpf frigyé.

Ne feledjétek: egy ilyen családi-baráti szálakon szőtt konspirációról nehezen fogtok találni bármiféle dokumentumot, vagy 6-os kartont...

Tessék: van min elmélkedni...

2007.03.24. 22:40

– Nikk Pál

Pláne, hogy az első Orbán-kormány titkosszolgálati miniszterét Kövér Lászlónak hívták.

Az állítólagos ördög ügyvédjének Facebook-bejegyzése

Szia Vitya, dumálgassunk egy kicsit. Hiszen van pár közös pont az életünkben... például egy helyen voltunk katonák, Zalaegerszegen. Igaz, hogy én csak mezei lövész (azaz nyúl) voltam, téged meg beszervezett a III/III-as ügyosztály és 1982-től "Győri Gábor" néven írogattad a jelentéseidet. Igazából nem is nagyon kellett beszervezni, hiszen önként és dalolva jelentkeztél.

Emlékszel még a két tartó tisztedre? Major Mihály őrnagyra és Szegleti János főhadnagyra? Az ő kérésükre aztán több más, későbbi fideszes vezetőt is beszerveztél. Például Kövér Lászlót, a vicces "Kövér" fedőnéven... és a saját kedves nejedet, Lévai Anikót, "Bojtár" fedőnéven.

Amúgy még mindig rendszeresen vered a feleséged Vitya? Nem kérdés volt... hiszen tudom, hogy igen. Elég ciki volt amikor a tavalyelőtti évértékelődön kék-zöld-lila tenyérrel jelentél meg. Mert szegény Anikó védekezés közben fellökött. Talán azért voltál olyan vad, mert rég jártál azon a bizonyos svájci idegklinikán... tudod... a border-line problémád miatt. Régen Grazban kezelték, de az nem vált be, hiszen úgy túlgyógyszereztek, hogy zakkant varánuszként nyalogattad a szád szélét. A svájci csapat jobb, de hát csodát ők sem tudnak tenni. Hiszen valójában egy pszichopata és szociopata gazember vagy.

Amúgy vicces az új logód... felhasználtam a képen. Remélem, hogy nem haragszol meg érte! Egyébként valahol megértem Anikót, hogy nem mer elválni tőled... hiszen retteg. No meg a több tucat luxus ingatlan is sokat nyom a latba.... ezért nem nyilvános a kedves nejed vagyonnyilatkozata 2011 óta. Biztosan neki is nehéz... egy erőszakos pszichopatával élni, aki ráadásul fűvel-fával megcsalja... hogy csak Selmeczi Gabika, Varga Jutka, Novák Katika, Szentkirályi Alexandra, Szijjártó Peti (bizony, az oboáztatás is félrelépés) nevét említsem.... vagy éppen Nagy-Kálózy Eszterét....

Szóval tényleg nem lehet könnyű veled élni Vitya, hiszen egy erőszakos, nagyképű, primitív, hűtlen pszichopata bunkó vagy, aki még késsel villával sem tud enni. Ezért nem eszel egyetlen fogadáson sem. Hiszen te csak könyékig szaftosan tudsz zabálni, kézzel-lábbal, nagykanállal. Elég ciki ez is. Na persze nem annyira, mint amikor a remélt haszonért lefeküdtél a kommunista Kínának. Az talán a mélypont, hogy a saját hazádból gyarmatot a népedből pedig rabszolgákat akarsz csinálni. Nem szép dolog ez Vitya! De ne aggódj, nem is fogjuk hagyni! Közeleg már a csúfos bukásod napja!

Üdv: dr. Dániel Péter, alias az ördög ügyvédje[3]

Jegyzetek

  1. Facebook/László Juszt 2023. aug. 2.
  2. Orbán Zóna. facebook (2018. okt. 10.)
  3. Az ördög ügyvédje 2021. szeptember 8.